Ces Leeds

Ces Leeds

Yüksek standartlara sahip bir okulda üstelik uygun fiyata dil eğitimi almak istemez misiniz ? Ces Leeds, size daha birçok fırsat sunmaktadır.

 

Güvenli ve sıcak bir şehire sahip olan Leeds, eğitim için oldukça ideal bir şehir. Şehir iki üniversiteye sahip ve 200 bine yakın öğrenci nufusu bulunumakta. İngiltere’nin Londradan sonra en önemli ikinci finans merkezi konumundadır. Şehrin görülmeye değer olmasının bir diğer nedeni ise hareketli gece hayatıdır. Gün geçtikçe artan öğrnci sayısı ile Leeds, Manchester’a trenle bir saat Londraya ise yaklaşık 2.5 saat yakınlıktadır. Burada dil eğitimi almak size pek çok açıdan kolaylık sağlar. Sağladığı bu kolaylıklar ;

Woodhouse Meydanı’nda Gerogian Dönemi’nden kalma tarihi bir binada eğitim veren CES Leeds, şehir merkezinde yer aldığı için birçok yere yakın konumdadır. Kentin ünlü alışveriş merkezi The Headrow’a yürüyerek, otobüs ve tren istasyonlarına ise 1-2 dakikalık yürüme mesafesinde yer almaktadır. CES Leeds‘in tam merkezinde Georgian binasında yer alır. Okul en yüksek standartlara göre tamamen yenilenmiştir. Gurur verici bir spor tarihine sahip olan Leeds, İngilizce öğrenmek için ideal bir şehirdir. Okulumuz İngiltere’de ki bazı turistik ve kültürel cazibe merkezleri ile çevrilmiştir. İrlanda ve İngiltere’nin insanları hakkında daha fazla bilgi sahibi olmanın en iyi yollarından biri aile yanında konaklamayı seçmektir. Aile hayatı resmiyet dışıdır ve kişiler samimi karşılarlar. Dost canlısı ve konuşkanlardır. Bu nedenle İngilizce pratik yapmak için çok fazla fırsatınız olacaktır.

CES Leeds’te Genel ve Yoğun İngilizce, IELTS Sınav Hazırlık, Cambridge Sınav Hazırlık, İş İngilizcesi, yaz programları ve bire bir dersler bulunmaktadır. Genel ve Yoğun İngilizce programlarında dersler haftalık 20 ders ya da 30 ders olarak her pazartesi başlayacak şekilde verilmektedir. Ancak en az katılım için dil seviyesinin elementary yani başlangıç seviyesi üstünde olması gerekir.

CES Leeds’te kışın 11, yazın ise 20 sınıfta eğitim verilmektedir. Sınıflarda projeksiyon bulunmakta ve sınıflar en fazla 8 kişiliktir. Kütüphane, oyun, dinlenme salonu ve teknoloji salonu mevcuttur. Teknoloji salonunda 12 adet bilgisayar ile 8 tablet bilgisayar bulunmaktadır.

Ces Leeds’te Sosyal Yaşam

Öğrenciler aktivite ve gezi programlarından da faydalanabilir. Bunlardan bazıları: Film geceleri, müze ve sanat galerisi gezileri, bowling, barbekü, disko, karaoke geceleri ayrıca kasaba, şehir turları, turistik ve kültürel yerlere geziler.

Konaklama

Okul öğrencilerine iki farklı konaklama seçeneği sunmaktadır. Aile yanı konaklama ve özel yurtlarda konaklama.

-Aile yanı konaklamada tek kişilik odalarda kahvaltı, öğle ve akşam yemekleri mevcuttur.

-Öğrenci yurdunda ise tek kişilik banyosu içinde olan özel odalarda konaklatma şeklindedir.

Centre of English Studies (CES) – Leeds yurtdışı dil eğitimi fiyatları için eğitim danışmanlarımızdan bilgi alabilirsiniz.

Adres; 9 Park PL Leeds LS1 2RU İngiltere

Detaylı Bilgi İçin İletişime Geçiniz.